loading...
محمد زمانی بازدید : 830 یکشنبه 10 آبان 1394 نظرات (0)

نام مجموعه: مطالعات فرودگاه

گردآوری و تنظیم: جمعی از دانشجویان طراحی معماری 4 (پاییز 88)

زبان متن: فارسی

تعداد صفحات: 39

حجم: 9 مگابایت

توضیحات: باتشکر از آقایان؛ سبزی پور، داورزنی، زمانیان، قربانلو

محمد زمانی بازدید : 619 پنجشنبه 26 شهریور 1394 نظرات (0)

نام مقاله: بررسی نقش پودر لاستیک بر روسازی های آسفالتی به همراه امکان سنجی تولید

نویسنده: محی الدین اسعدی "کارشناس ارشد راه و ترابری"

محصول: مقاله درج شده در نشریه شماره هفت آبادگران قم

زبان: فارسی

تعداد صفحات: 16

حجم: 899 کیلوبایت

توضیحات: دارای مجوز پخش از محقق و انجمن قم

محمد زمانی بازدید : 449 جمعه 22 خرداد 1394 نظرات (0)

مرکز مسافرتی واستراس

BIG با همکاری Tyrens،Kragh و Berglund، از پیشنهاد مرکز مسافرتی واستراس، یک قطب حمل و نقل جدید که در وسط واستراس) یکی از شهر های بزرگ سوئد( قرار دارد پرده برداری کرد.

مرکز جدید مسافرتی واستراس توسط جریان مردم و زندگی عموم و تبدیل نیازهای زیربنایی به فرصت هایی برای تعاملات اجتماعی، به جای یک گره زیربنایی برای حمل و نقل عمومی، شکل گرفته است.

این پروژه 17 هکتاری بخشی از پروژه توسعه مجدد بلند پروازانه دراز مدت شهری '' 3B-ساخت دور موانع '' می باشد که به دنبال طراحی مجدد مناطق اطراف ایستگاه راه آهن و اتصال مجدد آن به شهر واستراس است.

آمار و اطلاعات پروژه

نوع: کمیسیون

کارفرما: شهر واستراس ، Jernhusen AB، KL Overn AB

همکاران: Tyrens و Kragh و Berglund

حجم: 12000m2

محل سکونت: واستراس، سوئد

وضعیت: در حال انجام

همکاران مسئول: Bjarke Ingels، David Zahle

رهبر پروژه: Kamilla Heskje

تیم فاز دوم: Johan Bergstrom, Megan Cumming, Teodor Cristian Fratila, Malgorzata Mutkowska, Loana Fartadi Scurtu, Magnus Garwoll, Nicolas Millot, Perle Van de Wyngaert, Andreas Klok Pedersen, Finn Norkjaer, Tobias Hjortdal.

تیم فاز اول: Andreas Klok Pedersen, Oscar Abrahamsson, Nicolas Millot, Camila Luise de Andrade Stadler, Gwendoline Eveillard, Franck Fdida, Giedrius Mamavicius.

محمد زمانی بازدید : 406 چهارشنبه 01 بهمن 1393 نظرات (0)

معماری "MahaNakhon" آسمانخراش 77 طبقه در بانکوک

MahaNakhon توسط Ole Scheeren و گروه معماری OMA طراحی شده است،ساختمانی چند منظوره و بلند مرتبه با 77 طبقه که در مرکزناحیه ی تجاری شهر بانکوک واقع شده است.این گسترش عمودی با مساحتی بیش از 150000متر مربع شامل : بازاری عمومی با چشم اندازی زیبا،مرکز تجاری چند طبقه ای برای خرده فروشی،رستوران ها ،کافه ها،فروشگاههای شبانه روزی،200 واحد مسکونی طراحی شده توسط Ritz-Carlton مرکز چاپ و نشر بانکوک، هتلی با 150 فروشگاه طراحی شده به وسیله شرکت بین المللی Mariot و Ian Schrager و بار و رستوران آسمان در بام . 
MahaNakhon جاه طلبانه ترین مجموعه معماری معاصر شهری در تایلند و بلندترین ساختمان بانکوک است.در طراحی آن،برای خلق آسمانخراش در شهری که ترکیب را تدریجی می پذیرد و آهسته به سمت زمین جریان می یابد، تیپولوژی برجها و دهلیز ها نادیده گرفته شده است. تراس های پلکانی از داخل و خارج با خرده فروشی ها و عملکرد های سرگرم کننده در پایین برج همساز می شوند و بازدید کننده را به حرکت رو به جلو و دیدار از چشم انداز کوهستان فرا می خواند. در همسایگی اش بنای 7 طبقه مکعبی شکل با تراس های مرتبط وجود دارد که باعث ایجاد دهلیز خارجی وسیعی در این میان می گردد ،فضایی برای عملکرد های اجتماعی،غذا خوری،محلی برای استراحت و فراغت و فضاهای پشتیبانی منطقه مسکونی و عمومی.
روبروی آن، میدان MahaNakhon به شکل بازای پویا و عمومی طراحی شده است ،جایی برای برنامه های فرهنگی برنامه ریزی شده و رخدادهای فرهنگی از پیش تعیین نشده،منظر و چشم اندازی در کنار سکونتگاههای شهر و اتفاق فرهنگی نادری در بازخورد اجتماعی. بر روی برج حکاکی دقیقی ایجاد شده است ، روبان متخلخل سه بعدی ساخته شده و پیچیده شده دورادور برج برای نمایش روند زندگی درون آن . بدین وسیله امکان ارائه باکس های شیشه ای سقفی منحصر بفردی برای دید و چشم اندازی دو طرفه و سخاوتمندانه از درون و بیرون فضا بوجود می آید که به ندرت در آسمانخراش ها اتفاق می افتد که به خوبی با اقلیم استوایی بانکوک منطبق گشته است.منافذ طراحی شده ،حد اعلی دید پانوراما را ارائه می دهند، دید پرنده منحصر به فردی از شهر و رود Caphraya. سکونتگاهها برای بهره وری بیشتر از نو آوری ها در محدوده غیر متخلخل برج جای گرفتند: فضاهای دوبلکس مسکونی با فضاهای باز بیشتربرای افزایش سطح پنجره های تراس دار،شکست های نما که به درون و بالا می شکنند و فضاهای اندرونی و بیرونی برای زندگی خلق می کنند.

محمد زمانی بازدید : 358 چهارشنبه 01 بهمن 1393 نظرات (0)

آسمانخراش مینیاتوری در فضای مسکونی

ساختمان 8 طبقه طراحی شده بوسیله Blauraum در منطقه ای مسکونی و جای گرفته بر روی یک بلوک شهری، می رود که به اعتبار و نمادی شهری تبدیل شود. نمای تمام شیشه ای در سمت خیابان به منظور ایجاد تاثیر واحدها بر روی نما، به قطعات شیب داری تقسیم شده است. این سطوح شیب دار از لایه هایی با شفافیت متفاوتند پوشیده شده اند و با جهت گیری های مختلف، سطحی با تغییرات دائمی از رنگها با ریتمی از انعکاس نور ایجاد می کنند. ساختمان جدید، واحدهای اجاره ای و فضاهای فروشگاهی کوچکی در Hoheluftchaussee شاهرگ اصلی مرکز شهر Hamburg ارائه می دهد. ایده اصلی برای طراحی فضاهای اقامت، از خلق فضاهایی با کیفیت عالی بعد از پشت سر گذاشتن ترافیک سنگین شهر نشات گرفته است. برای کاهش آلودگی صوتی، پوشش دولایه ای برای نما همانند ایوان سرپوشیده ای ایجاد شده که مانند سپری، بین زندگی همیشه جاری خیابان و فضاهای استراحت قرار گرفته است. نحوه قرار گیری هر واحد آپارتمانی به گونه ای است که هم دید گسترده ای به سمت جنوب و هم منظری به حیاط مرکزی دارد و این گونه از همهمه و هیاهو در سمت خیابان کناره می گیرد. طراحان در طی مراحل طراحی، با چالش ایجاد پلان های گسترده و دلباز بر روی قطعه ای باریک از زمین و منطبق با ضوابط و قوانین طراحی شهری رو برو بودند. هر آپارتمان تراسی به سمت جنوب نیز دارد همانند منظری که در شمال به Laubenzimmer دارد.

محمد زمانی بازدید : 382 دوشنبه 22 دی 1393 نظرات (0)

اولین پارک سینمایی فضای بسته ی جهان در چین

این طرح که "اولین پارک سینمایی فضای بسته ی جهان" می باشد؛ توسط گروه دالیان وندا، در ووهان چین راه اندازی شده است. این پروژه ی صد هزار متر مربعی که توسط معماران سرگرمی استافیش کامل گردیده است، دارای سینماهای چهار و پنج بعدی، یک تئاتر پرنده و سالن های اجرای همه جانبه و تعاملی می باشد. 
این ساختمان پرطراوت که "زنگ های طلایی" نام گرفته است از طرحی دو هزار ساله از منابع طراحی یادگاری محلی از سلسله ی هان الهام گرفته شده است که تا امروز هم موجود می باشد. ساختار 24 تکه ی خوشه ای این حجم با 11 هزار پنل آلومینیومی با روکشی از رنگ فلوروکربن پوشش داده شده است که می تواند خود را تمیز کند.

محمد زمانی بازدید : 336 یکشنبه 14 دی 1393 نظرات (0)

مسجد گوهرشاد مشهد

یکی از بزرگترین مسجدهای چهار ایوانی ایرانی می باشد که در سال 821 هجری قمری به دستور گوهرشاد همسر شاهرخ تیموری بنا شد. این مسجد با معماری قوام الدین شیرازی در مجموعه حرم امام رضا (ع) مشهد بنا شده. این مسجد با وسعت 9410 متر مربع دارای چهار ایوان است. که این ایوان ها دارای نام های مقصوره، دارالسیاده، حاجی حسن و آب و هفت شبستان است. وسیع ترین ایوان مسجد، ایوان مقصوره است که با مقرنس کاری و کتیبه خط ثلث بایسنغر میرزا و کاشی کاری قشنگی تزئین شده. یکی از زیباییی های مسجد گوهرشاد مشهد منبر صاحب زمان است.

محمد زمانی بازدید : 359 پنجشنبه 11 دی 1393 نظرات (0)

افقی از حجم های سیالِ در هم تابیده 

مکان: ونیز - ایتالیا

معمار: زاها حدید

دفتر معماري زاها حديد يك مركز تجاري و فروشگاه براي گردشگاه جسولو Jesolo در نزديكي ونيز ايتاليا طراحي كرده است. اين پروژه كه جسولو مجيكا Jesolo Magica نام دارد، شامل فروشگاهها، بارها، رستوران ها، بخش اداري، يك هتل، يك مركز كنگره و مركز سلامت خواهد بود. زمان تكميل ساختمان سال 2014 تعیین شده است. جسولوJesolo يكي از مشهور ترين تفريگاه هاي كنار درياست و طراحي آن امكان استفاده ي كامل از امتيازات فضاي مرداب ونيز را مي دهد. اين پروژه قصد دارد كه يك کاتالیست یا تسریع کننده بازسازي و نو آوري باشد پروژه ایی كه به شهر جسولو Jesolo فرصت خوبي براي توسعه به عنوان يك مكان براي برگزاری كنفرانس ها و گذراندن تعطيلات مي دهد. اين طرح پیوستاری از فضاي سيال خلق ميكند كه معنای تازه اي از امكان را بر مي انگيزد. عناصر متفاوت مجموعه ي جسولو مجيكا Jesolo Magicaبا يكديگر تطبيق يافته اند تا محدوده اي از ساختمان ها يي را شكل دهند كه به ظاهر از هم جدا هستند اما هر كدام به طور منطقي با ساختمان بعدي در يك مجموعه ي متغير مرتبط هستند. احجام تشكيل دهنده ي مركز تفريحي، يك فضاي مركزي را مانند گلبرگ هاي يك گل در بر ميگيرند. ساختمان هتل گلبرگ نهايي اين مجموعه است كه نمايي از مرداب مجاور را در اختیار ساکنان قرار می دهد. پروژه ي جسولو مجيكا Jesolo Magica علاوه بر بخش اداري، فضا فروشگاه ها و رستوران ها، هتلي را با مركز كنفرانس، چشمه ي آب گرم، كلوپ شبانه و فضاهاي خارجي براي مسابقات در نظر گرفته است.

محمد زمانی بازدید : 745 شنبه 29 شهریور 1393 نظرات (2)

نام مقاله: سیستم سازه های بلند

نویسنده: حمیدرضا کاظمی نیا / فرامرز خوشنودیان

محصول: پنجمین کنگره ملی مهندسی عمران دانشگاه فردوسی مشهد

زبان: فارسی

تعداد صفحات: 6

حجم: 304 , 700 کیلوبایت

توضیحات: 2 مقاله

محمد زمانی بازدید : 431 شنبه 25 مرداد 1393 نظرات (0)

11 خانه رویایی از کتاب ها و فیلم های مشهور

بسیاری از افراد بزرگسال کودک درون خود را زنده و فعال نگه می دارند و نمی خواهند به گروهی که صرفاً به آنها مسن می گویند بپیوندند.شاید یکی از بهترین و عالی ترین موضوعاتی که این افراد با آن سر و کار دارند،مکان و تخیل نهفته در داستان های دوران کودکی و نوجوانی آنها باشد.از بازرترین ویژگی این خاطره ها می توان به خانه ها، بناها و یا مکان هایی اشاره کرد که زاده تخیل بی نظیر و فوق العاده نویسنده بوده است. در این پُست ما 11 خانه زیبا و بخصوص از چندین داستان مشهور و متفاوت (برادران گریم،ارباب حلقه ها،جن و پری و ...) که برای ساخت فیلم های بزرگ سینمایی به اجرا در آمده اند، به نمایش گذاشته ایم. این 11 بنا فقط به عنوان مکان رویایی و تخیلی نبوده، بلکه الهام بخش بسیاری از قابلیت ها و خلاقیت های خانه های امروزی بوده است.

محمد زمانی بازدید : 379 سه شنبه 14 آبان 1392 نظرات (1)

کوچک ترین شهر

يکي از شهرهاي شمال غربي كشور كرواسي به عنوان كوچكترين شهر دنيا در گينس ثبت شده است.
شهر كوچك هام واقع در بخش مركزي ايستريا در شمال غربي كشور كرواسي که داراي جمعيت 17 نفري بوده به عنوان كوچكترين شهر دنيا در گينس ثبت شده است.سمت غربي اين شهر به ديوار محصور شده است و در بقيه قسمت‌هاي باقي‌مانده، خانه‌ها هستند كه همچون ديوارهاي دفاعي عمل مي‌كنند. شهر كوچك هام، يكي از نمونه‌هاي نادر توسعه شهري است كه در درون ديوارهاي قرون وسطي محصور شده است.با وجودي كه اين شهر فقط داراي دو خيابان است، اما از مقامات منتخب و دولت محلي برخوردار است. هر سال در روز موسوم به «روز هام»، تمام مردان شهر بر اساس يك رسم قديمي در يك مكان سرپوشيده جمع مي‌شوند و رأي‌هاي خود را براي انتخاب بخشداران روي يك چوب، موسوم به «رابوس» حك مي‌كنند. بخشدار شهر موظف به برگزاري مباحثات در بين ساكنان و تعيين مجازات براي بي‌نظمي در شهر هام و روستاهاي پيرامون است.

محمد زمانی بازدید : 381 سه شنبه 14 آبان 1392 نظرات (0)

خطرناک ترین صومعه جهان در چین

صومعه‌اي در يكي از كوهستان‌هاي چين به يكي از خطرناك‌ترين صومعه‌هاي جهان تبديل شده است.اين صومعه كه در ارتفاعات كوه «هوآشان» در استان «شاآنشي» واقع شده است و يكي از پنج كوه ترسناك در چين محسوب مي‌شود، علاقمندان را وادار مي کند تا از يك مسير طاقت‌فرسا و خطرناك عبور كنند. صومعه‌ها كه در ديگر نقاط جهان اينگونه ساخته شده، از طريق راه‌هاي مخفي كه اطراف آنها تعبيه شده است، علاقمندان را به داخل خود مي‌كشاند.در تركيه نيز صومعه «سوملا» كه در ارتفاع 1188 متري قرار دارد و در سال 386 ميلادي ساخته شده است.به گزارش روزنامه ديلي‌ميل، در سري‌لانكا نيز صومعه‌اي وجود دارد كه در منطقه‌اي به نام «صخره‌شير» ساخته شده است و قدمت آن به سال 500 ميلادي باز مي‌گردد.

محمد زمانی بازدید : 403 دوشنبه 13 آبان 1392 نظرات (0)

 Statoil's Norway HQ

ساختمان دفتر نفت و گاز Statoil's Norway HQ که در فونبو و در نزدیکی اسلو نروژ واقع شده است، یکی از بهترین دفاتر کار جهان به شمار می‌آید.  این بنا پیش از اتمامش در اواخر سال 2012، مورد تمجید واقع شد. 
در سال 2009، این طرح به عنوان «پروژه آینده سال» در «جشنواره معماری جهان» شناخته شد.سال گذشته این شاهکار معماری جایزه بهترین «ساختمان تجاری» در «جوایز اخبار معماری جهان» را از آن خود کرد. 

بنای مزبور اخیراً در نمایشگاه سال جاری میلادی MIPIM در گروه «بهترین دفتر و توسعه تجارت»  کاندیدا شد. به جای طراحی یک جرم منفرد، معماران نروژی شرکت A-Lab دفتری را تجسم بخشیده‌اند که متشکل از پنج تیوب افقی آلومینیومی است. هر یک از پنج بلوک دارای جهت و نمای منحصربه‌فردی است و فضای بین آن‌ها، توسط یک سقف شیشه‌ای مواج و پروانه‌شکل پوشیده شده است و یک برج پلکانی‌ آلومینیومی قابل توجه در مرکز این فضای دهلیزمانند وجود دارد. 

 ساخت سقف ساختمان هزینه‌بر بوده است، اما مزایایی از قبیل وسعت افزایش‌یافته برای تهویه طبیعی این هزینه را به نوعی جبران می‌کند. میزان مصرف نهایی انرژی ساختمان سالانه 103 کیلووات/متر مربع تخمین زده شده که این رقم به طور قابل‌توجهی پایین است. 

محمد زمانی بازدید : 562 شنبه 11 آبان 1392 نظرات (1)

 کوروش کبیر

آرامگاه کوروش بزرگ که مقبره کوروش دوم هخامنشی ملقب به کوروش بزرگ یا کوروش کبیر است، بنایی بی‌پیرایه ولی با معماری منحصربه‌فرد، در فاصله حدود یک کیلومتری جنوب غربی کاخ‌هایپاسارگاد استاین بنا از همه سوی دشت مرغاب پیداست، به‌ویژه اگر از سمت جنوب غربی از راه باستانی گذر کنیم و از تنگه بلاغی وارد دشت شویم، نخستین چیزی که جلب توجه می‌کند آرامگاه کوروش استاین اثر در سال ۲۰۰۴ میلادی به عنوان زیر مجموعه پاسارگاد تحت شماره ۱۱۰۶ در میراث جهانی یونسکو ثبت شده‌است.

مشخصات

نام: آرامگاه کوروش / کشور:ایران / استان:فارس / شهرستان:پاسارگارد / بخش:هخامنش 

اطلاعات اثر

نام های قدیمی: مشهد مادر سلیمان،مشهد ام نبی / نوع بنا: ساختمان هرمی شکل از جنس سنگ آهک / سالهای مرمت:بار اول در سال 1350 خورشیدی

و بار دوم بین سال های 1380 تا 1387 خورشیدی / کاربری:آرامگاه / دیرینگی:ساخته شده  قبل از سال 529 پیش از میلاد حضرت مسیح/

دوره ساخت اثر: هخامنشی / بانی اثر:کوروش کبیر / مالک فعلی اثر:سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری

محمد زمانی بازدید : 356 سه شنبه 07 آبان 1392 نظرات (0)

طولانی ترین پل

پل میلو واقع در جنوب فرانسه، طولانی ترین و مرتفع ترین پل دنیا است.  این پل  روی رودخانه تارن قرار دارد. برای ساخت این پل 13 سال ، مطالعه و تحقیق صورت گرفت تا پس از آن، در مدت سه سال، پل ساخته و در سال 2004 افتتاح شود.

این پل بیش از 2500 متر طول و ۳۴۳ متر ارتفاع دارد. سرعت باد در این منطقه به 200 کیلومتر در ساعت می رسد.

احداث پل میلو نزدیک به ۳۹۴ میلیون یورو هزینه داشته که شرکت فرانسوی سازنده آن هزینه ساخت و ساز پل را پرداخته است. در ازای احداث این پل  عوارض عبور و مرور خودروها از روی این پل را به مدت ۷۵ سال دربر میگیرد. 

نمونه ای از بخش مقطع پل  

محمد زمانی بازدید : 460 سه شنبه 23 مهر 1392 نظرات (1)

دومین شهر تاریخی جهان

استان یزد اولین شهر خشتی و دومین شهر تاریخی جهان بعد از شهر ونیز ایتالیاست. همین دو ویژگی کافی است تا ایرانیان بدانند کشوری به وسعت تاریخ جهان دارند.دومین شهر تاریخی جهان "برترین" جاذبه های گردشگری، تاریخی و میراث فرهنگی زیادی دارد که هر کدام از آنها میتواند جاذبه ای منحصر به فرد برای بازدید گردشگران و دوستداران میراث فرهنگی و تاریخ ایران و جهان باشد.

محمد زمانی بازدید : 628 سه شنبه 23 مهر 1392 نظرات (1)

عجیب ترین فرودگاه دنیا

فرودگاه بین‌المللی مادیرا در پرتغال یکی از عجیب‌ترین فرودگاه‌های دنیاست این فرودگاه جالب در سال 1964 با دو باند 1600 متری افتتاح شد. باند کوچک در این فرودگاه و شرایط آب و هوایی خاص این منطقه کار را برای خلبان‌ها دشوار می‌کرد تا این که در سال 1977 یک هواپیمای بوئینگ 727 در شرایط بد آب و هوایی در هنگام فرود از باند خارج شد و با منهدم شدن هواپیما 131  نفر جان خود را از دست دادند. این اتفاق باعث شد تا مهندسان به فکر گسترش طول این فرودگاه باشند اما مانع کار دره ای بود که در انتهای باند قرار داشت از این رو آن‌ها تصمیم گرفتند تا سطحی هم تراز باند روی دره بسازند تا بتوانند طول باند را افزایش دهند. 8 سال پس از سانحه هوایی 200 متر به باند فرودگاه اضافه شد اما به نظر می‌رسید که این گسترش هم کافی نباشد تا این که در سال 2000 دوباره به طول باند اضافه شد که این باند توسط 180 ستون 70 متری روی دره نگه داشت شده است.

محمد زمانی بازدید : 425 سه شنبه 23 مهر 1392 نظرات (0)

برج گنبد قابوس

برج گنبد قابوس بنایی تاریخی از سده چهارم هجری است که در شهر گنبد کاووس ، در سه کیلومتری شهر قدیم جرجان دراستان گلستان قرار داردگنبد قابوس یا میل گنبد که بلندترین برج تمام آجری جهان به شمار می آید بر فراز تپه ای خاکی که قریب پانزده متر از سطح زمین بلندتر است درسال (۳۹۷ هجری قمری برابر با ۳۷۵ هجری خورشیدی) و در زمان سلطنت شمس المعالی قابوس بن وشمگیر بنا گردیده استجرجان در قرن ۱۰ میلادی (عصر زیاریان) یکی از ولایت های بزرگ ایران بود و به امیران روشنفکر اشتهار داشت، مثل شمس المعالی قابوس وشمگیر که ابن سینا را به دربار خود خواند

برج گنبد قابوس از زیباترین و باشکوه ترین بناهای اوایل دوره اسلامی است که علیرغم استفاده بسیار کم از عناصر تزیینی در آن، دارای ساختاری متناسب، موزون، مستحکم و زیباست.

با احتساب ارتفاع تپه، برج گنبد قابوس حدود 70 متر از سطح زمین های اطراف مرتفع تر است که این موضوع به شکوه و جلال آن افزوده است.

بدنه بنا سراسر از آجرهای پخته قرمز رنگ ساخته شده که در نهایت پختگی و استحکام هستند و به علت تابش آفتاب در طول قرن ها به رنگ زرد طلایی زیبایی درآمده که خود بر زیبایی بنا افزوده است.

محمد زمانی بازدید : 387 سه شنبه 23 مهر 1392 نظرات (1)

جنگل ناهارخوران

ناهارخوران نقطه ای جنگلی در جنوب شهر گرگان است که در فاصله ۸ کیلومتری از مرکز شهر قرار دارد. این جنگل یکی ازجاذبه های گردشگری استان گلستان به شمار می رود که دارای شهرتی ملی است به طوری که برای بسیاری نام گرگان،ناهارخوران را در ذهن تداعی می کند. این پارک مجموعه ای از فضاهای جنگلی در اطراف جاده و همچنین حاشیه رودخانه و محدوده های تاسیسات شهرداری و جهانگردی را شامل میشود که از سال 1338 توسط سازمان جنگلها و مراتع کشور به منظور تامین تفرجگاه اهالی گرگان در اختیار شهرداری گرگان قرار داده شده است.ناهارخوران بدلیل موقعیت خاص جغرافیایی و واقع شدن در دو دامنه پر شیب، دارای آب و هوای مناسبی میباشد و همواره پذیرای گردشگران بسیاری است.

در واقع ناهارخوران را می توان نوعی پارک به شمار آورد که برخلاف پارک های جنگلی طبیعی، قبل از مطالعه، طراحی و تجهیز به صورت خودجوش برای بهره مندی از مواهب طبیعی و مناظر موجود آن توسط مردم از زمان های قدیم استفاده شده است. به مرور زمان و با افزایش جمعیت و وسعت شهر گرگان، فاصله بین مرکز شهر و ناهارخوران به صورت یک خیابان عمومی و نسبتا شلوغ و پر رفت و آمد تبدیل شد که در حال حاضر یکی از خیابان های اصلی گرگان است. این مسیر که به جاده ی ناهارخوران مشهور است؛ مسیری برای پیاده روی و تفریح مردم می باشد.

جنگل ناهارخوران طبیعتی مناسب برای چهار فصل سال دارد در غروب روزهای بهار و تابستان و ساعات اولیه شب گاهی تعداد مردم در محدوده ای به وسعت دو سه کیلومتر مربع به بیش از۳۰ هزار نفر می رسد. در زمستان ها نیز بسیاری از مردم برای روزهای برفی و در فصل پاییز برای رنگهای زیبای درختان انجیلی که بصورت قرمز و زرد و گل بهی اند به این منطقه روانه می شوند.

منابع آبی موجود در پارک جنگلی ناهارخوران شامل چندین چشمه در محدوده این منطقه است که معروف ترین آن سفید چشمه واقع در ارتفاعات اطراف آن است . تنها رودخانه ناهارخوران نیز زیارت است که از ارتفاعات روستای زیارت سرچشمه گرفته است.

هم اکنون بیشتر نواحی مورد استفاده گردشگران در کنار بلوار قرار دارد مانند ناحیه معروف به تپه باباطاهر ، محوطه و میدان ناهارخوران ، جنگل دست کاشت و کاج و ناحیه معروف به پارادایزکه با هتل ها ، رستوران ها ، شهر بازی بچه ها ، بازارچه خرید و دیگر امکانات ، ناهارخوران را به یکی از مکانهای دیدنی گلستان تبدیل کرده و شرایط مطلوبی را برای گذران اوقات فراغتی همراه با آرامش در این منطقه فراهم کرده است.

محمد زمانی بازدید : 476 دوشنبه 22 مهر 1392 نظرات (0)

کاهش انرژی با نماهای کامپوزیت

پژوهشگران پارک علم و فناوری پردیس با استفاده از مواد هوشمند روشی را در نمای ساختمان به کار بردند که 30 درصد مصرف انرژی را در ساختمان کاهش خواهد داد و علاوه بر آن موفق به ساخت توپ انرژی برای گرم شدن آب شدند.

پیام رسول نژاد_مجری طرح مهار، ذخیره و استفاده از انرژی با بهره گیری از منابع تجدید پذیر را مهمترین دغدغه و نیاز روز جامعه جهانی دانست و گفت: تکنولوژی استفاده از مواد تغییر فاز دهنده (Phase Change Materials) یا (PCM) در رده مباحث انرژی‌های نو طبقه بندی شده و در حال حاضر در دنیا تحقیقات و پژوهش‌های متعددی در مقیاس پایلوت و پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی در دنیا در حال انجام است.

وی با بیان اینکه مواد تغییر فاز دهنده، موادی هوشمند هستند، اظهار داشت: این مواد بر پایه انرژی‌های نهان ذوب و انجماد، مازاد انرژی حرارتی را در زمان عدم نیاز در خود ذخیره کرده و در زمان نیاز دوباره به محیط باز می‌گردانند و با این کار محیط اطراف خود را مجبور می‌کنند که در درجه حرارت معینی موسوم به دمای پافشاری باقی بماند.

رسول نژاد در ادامه:در این راستا توانسته‌ایم با اختراع و تولید محصولی تجاری سازی شده از طریق بهره گیری از تکنولوژی PCM و تلفیق آن با جدار پیرامونی ساختمان امکان کاهش مصرف انرژی در ساختمان‌ها به میزان 30 درصد را فراهم کنیم.

مجری طرح یادآور شد: نمای ساختمانی سوپر کامپوزیت که به عنوان اختراع در اداره ثبت اختراعات و مالکیت‌های صنعتی اظهار شده است، ضمن دارا بودن استحکام و زیبایی در خورِ نمای ساختمان‌ها، ظرفیت صرفه جویی در مصرف انرژی به میزان 1.3 کیلو وات ساعت (معادل 4550 بی تی یو ساعت) در هر متر مربع از نما را دارد.

وی با اشاره به جزئیات این طرح توضیح داد: مکانیزم عملکرد ماده تغییر فاز دهنده در نمای ساختمانی سوپر کامپوزیت به این صورت است که در نیمه گرم سال هنگامی که حرارت محیط اطراف آن می‌خواهد از دمای پافشاری (24 درجه سلسیوس) بالاتر رود، این ماده به شدت شروع به جذب انرژی موجود کرده و اجازه بالا رفتن دما را نمی‌دهد. این انرژی ذخیره شده در نیمه‌های شب و به تدریج در محیط اطراف تخلیه می‌شود و در نیمه سرد سال نیز به محض اینکه درجه حرارت بخواهد از 24 درجه سلسیوس پایین‌تر بیاید، انرژی ذخیره شده در خود را به محیط اطراف پس می‌دهد تا مانع کاهش دما شود. با تابش خورشید و گرم شدن محیط این ماده مجدداً شارژ می‌شود.

به گفته این محقق، چنانچه نمای ساختمانی با 100 مترمربع از سوپر کامپوزیت مسلح به مواد تغییر فاز دهنده پوشیده شود، با صرفه جویی انرژی به میزان 455000 بی تی یو مواجه خواهیم بود و به این معنا است که می‌توان در 5 ساعت از اوج گرمای تابستان از روشن کردن 5 کولرگازی هر یک به ظرفیت 18000 بی تی یو اجتناب ورزید.

رسول نژاد در خصوص هزینه طراحی، ساخت و اجرای نمای ساختمانی سوپر کامپوزیت بر روی ساختمان ها اذعان داشت: بهای واحد هر متر مربع از این نما شامل طراحی، ساخت و اجرا بسته به نوع و میزان پی سی ام مصرفی در آن که منتج به صرفه جویی در مصرف انرژی در رده های مختلف خواهد شد، به نحوی تعیین شده که با سایر نماهای مرسوم ساختمان قابل رقابت است.

مدیر عامل شرکت دانش بنیان و فناور کاشانه سبز پردیس مستقر در پارک فناوری پردیس تولید توپ‌های انرژی را از دیگر محصولات دانش بنیان این فناوری دانست و در این باره توضیح داد: تاکنون استفاده از مواد PCM در سایر دماهای پافشاری نیز در دستور کار این واحد فناور وجود داشته که از آن جمله می‌توان به ساخت توپ‌های انرژی حاوی مواد PCM با دمای پافشاری 60 درجه سانتیگراد برای تامین و تثبیت دمای آب گرم مصرفی در ساختمان و نیز ساخت پک‌های حاوی مواد PCM با دمای پافشاری 90 درجه سانتیگراد جهت اطفاء حریق در ساختمان اشاره کرد.

وی با اشاره به ضرورت توجه به انرژی‌های تجدید پذیر خاطر نشان کرد: به طور کلی در ایران برخلاف اروپا و آمریکا، برای استفاده از منابع تجدید پذیر در تامین انرژی جز در موارد خاص، به دلیل عدم حذف یارانه‌های حامل‌های انرژی، توجیه اقتصادی وجود ندارد. از این رو با توجه به وجود بنیه سخت افزاری و نرم افزاری در کشور به منظور بهره گیری از انرژی‌های نو لازم است در کشور نیز همانند سایر کشور های پیشرفته دنیا با اتخاذ سیاست‌های صحیح در نیل به گسترش استفاده از این دست نوآوری‌ها گام‌های اساسی برداشته شود.

محمد زمانی بازدید : 380 دوشنبه 22 مهر 1392 نظرات (0)

ابداع نخستین پیاده‌رو خورشیدی جهان

دانشمندان موفق به ساخت نخستین پیاده‌رو خورشیدی جهان شدند.

پنل‌های فتوولتائیک اغلب بر روی پشت‌بام‌ها تعبیه می‌شوند زیرا این مکان‌ها فضاهای عریض و بازی هستند و مقدار زیادی از نور خورشید را دریافت می‌کنند. با این حال، تیمی از دانشمندان دانشگاه جورج واشنگتن نخستین گذرگاه خورشیدی قابل‌راه‌رفتن جهان را ابداع کرده‌اند. این پیاده‌رو خورشیدی مستطیلی‌شکل دارای مساحت 9.3 متر مربع است و با استفاده از پنل‌های کف خیابان قابل‌راه‌رفتن فتوولتائیکی ساخته شده است. این پنل‌ها محصول شرکت فناوری Onyx Sola اسپانیا است.

گذرگاه ابداعی طوری طراحی شده که بتوان بر روی آن راه رفت و هر پنل برداشت‌کننده انرژی خورشیدی دارای یک سطح ضدلغزش بوده و می‌تواند باری بالغ بر 400 کیلوگرم را تحمل کند. این گذرگاه با هدف نمایش قابلیت‌های فناوری خورشیدی ساخته شده و دارای 27 پنل ‌شفاف است که به همراه یکدیگر توانایی بیشینه 400 وات را دارند.

این میزان انرژی برای روشن‌ نگه‌داشتن آرایه‌ای از 450 لامپ ال ای دی که گذرگاه را در شب روشن نگه می‌دارند، کافی است. این ال ای دی ها از خلال پنل‌هایی که در زیر آن تعبیه شده‌اند می‌درخشند.سامانه جدید همچنین مجهز به یک شبکه است که میزبان پنل‌های خورشیدی اضافی بر روی بخش فوقانی است. شرکت معماری
Studio39 Landscape این پیاده‌رو خورشیدی را ساخته و می‌توان آن را در «کمپ علم و فناوری ویرجینیای» دانشگاه جورج واشنگتن مشاهده کرد.

محمد زمانی بازدید : 380 دوشنبه 22 مهر 1392 نظرات (0)

نمایشگاه هیوندای

معمار : Unsangdong Architects

مکان : Yeosu –si ,South Korea

فضا : 3334,81 m2

سال : 2012

شرکت Hyundai به کمک معماران متخصص غرفه نمایشگاهی را طراحی کرده است که شبیه به شکل خود برند این شرکت می باشد. این معماری ترکیبی از تصور امواج جدید آینده و حرکت گروه Hyundai می باشد. در این معماری ویژه وجود شکل های موجی در ورودی سالن ها و در کناره ها رعایت شده است تا انباشته شدن این موج ها اقیانوس آبی را تشکیل دهد. همچنین وجود کلمه "حرکت" در معماری این پروژه اشاره به عوض شدن دائمی عکس برند این شرکت می باشد.

محمد زمانی بازدید : 389 دوشنبه 22 مهر 1392 نظرات (1)

ورزشگاه در مدرسه Hellerup کاری از گروه معماری BIG

معمار:  BIG Architects

مکان:  hellercup, Denmar

فضا:  1100 m2

گروه معماری BIG کار ساخت یک ورزشگاه پایدار ورزشی را برای دبیرستان قدیمی hellerup در دانمارک به پایان رساند. این ساختار دارای یک سقف بزرگ مورب می باشد که مناسب انجام ورزش های مفرح می باشد. در قسمت سقف این ساختار سلولهای خورشیدی متعددی وجود دارند که علاوه بر تولید گرمای مورد نیاز، به تولید انرژی الکتریکی نیز کمک می کنند. این سقف کارآیی دیگری نیز دارد و به دلیل قرار گرفتن در حیاط مرکزی تبدیل به یک محل ملاقات برای دانش آموزان شده است. در ضمن صندلی های نیز برای همین منظور روی سقف تعبیه شده است.

محمد زمانی بازدید : 419 دوشنبه 22 مهر 1392 نظرات (2)

کتابخانه بیرمنگام

معمار :  Mecanoo

مکان : BirminghamWest Midlands, UK

فضا : 3500 مترمربع

سال : 2013

کتابخانه بیرمنگام دریکی از میدان های اصلی این شهر واقع شده است که یک ساختمان شیشه ای می باشد. پـوسته منبت کاری شده آن توسط صنعت گــران سنتی این شـهر صنعتی طــراحی شده است. آسانسورها و پـله های برقی به طور دینامیکی در قلـب کتابخانه قرار گرفته اند تا بتوانند هشت قسمت موجود در ساختمان را به یکدیگر متصل کنند.

در طبقه انتهایی ساختمان اتاق شـکسپیر وجود دارد که در سال 1882 طراحی شده و این اتاق مطالعه توسط مصالح چوبی مـزین شده است. سـاختمان کتابخانه چه از لحاظ استحکام و چه از لحاظ صرفه جویی در انرژی جزو پیشرفته ترین سـاختمان ها است و وجود سیستم های آب نـما و کنترل دمــا و هم چنین استفاده از مــصالح منعکس کننده نور در نمای خارجی باعث شده است تا با صرف کمترین انرژی ، هوای داخل ساختمان همیشه متعادل باشد.

محمد زمانی بازدید : 431 چهارشنبه 17 مهر 1392 نظرات (0)

چیچن ایتزا:

چیچن ایتزا اثری باستانی از تمدن مایا است که در کشور مکزیک واقع شده است. این اثر جزو میراث جهانی یونسکو به شمار می‌رود. در سال ۲۰۰۷ میلادی، این اثر به همراه ۶ اثر دیگر در یک رای گیری جهانی به عنوان یکی از عجایب هفتگانه جدید معرفی شدند.

محوطه (سایت) چیچن ایتزا شامل چندین ساختمان سنگی است که قبلا به عنوان قصر، معبد، حمام، مغازه و ... به کار می‌رفته اند. مطرح ترین قسمت های آن عبارتند از:

قلعه
مهمترین اثر این مجموعهبه معنای قلعه در اسپانیولی) است که عبارتست از هرمی پلکانی که از هر چهار طرف دارای پله‌هایی تا بالای هرم است. این معبد، متعلق به خدای آسمان بوده است.

معبد جنگجویان
محوطه بازی
سایر سازه ها

معابد و سازه‌های دیگری نیز در محوطه اثر تاریخی چیچن ایتزا قرار دارند.

 

مجسمه حضرت مسیح برزیل:

مجسمه مشهوری که در برزیل در شهر ریو قرار دارد و بسیاری از مردم آن را در تلویزیون دیده اند در حقیقت مجسمه مسیح منجی است. این مجسمه با 125 فوت ارتفاع در سال 1926 و در ارتفاع ۷۱۰ متری نوک کوهCorcovado ساخته شده است. مجسمه مذکور حالت ایستاده عیسی مسیح را در حالیکه دستان خود را کاملاً باز کرده است نشان می دهد که این حالت نشان دهنده پذیرش همه انسانها در آغوشش است. مجسمه عیسی مسیح نشانه برزیل است که امروزه شهرتی جهانی پیدا کرده است.

توریستهایی که از برزیل دیدن می کنند حتماً به دیدن این مجسمه نیز می روند. دست چپ این مجسمه به سمت شمال شهر و دست راست آن به سمت جنوب شهر اشاره می کند. مناظر بسیار جذابی را می توان از آنجا مشاهده کرد که نفس را در سینه تماشاچی حبس می کند. این مناظر شامل شهر و ساحل رودخانه های Copacabana و Ipanema می شود. علاقمندان به فوتبال نیز می توانند منظره ای از استادیوم را مشاهده نمایند.

کولوسئوم:

Coliseum معروفترین آمفی تئاتر دایره وار(بیضی) عظیم تاریخی که تعداد ردیف‌های صندلی آن به تعداد پنجاه هزار ودارای ۸۰ در ورودی است. واژه کلوسئوم به معنی «جایگاه بزرگ» نام دیگر آن آمفی تئاتر فلاویوسیاست. ساخت کولوسئوم توسط (وسپاسین)امپراطور سالهای ۶۹ تا ۷۰ روم پایه گذاری شد، پس از آن پسرش Titus (تیتوس)در سال ۸۰ بعد از میلاد آنرا بنا کرد، که نهایتا توسط Domitian (دومتین)برادر Titus که در سال ۸۱ بر وی غلبه کرد و بر جایگاه امپراطور روم نشست، کامل شد و به پایان رسید. کولوسئوم به عنوان اولین آمفی تئاتر دائمی و ماندگار ساخته شده در روم، در زمین‌های باتلاقی ما بین تپه‌های (اسکوئیلین) و Caelian(کائلین) واقع شده بود.

در این مجموعه امپراطور روم شاهد فجیع ترین جنایات به شکل کشتار بردگان و مسیحیان بوده‌است نبرد‌های خونین بر سر مرگ و زندگی گلادیاتور‌ها یکی از سرگرمی‌های روزانه امپراطوران و اشرافیان روم بوده‌است قدمت تاریخی و شکوه و جلال این عمارت از یک سو و کارامدی آن برای اجرای نمایش و امکان کنترل جمعیت، از سوی دیگر، باعث شد این سالن یکی از بزرگترین بناهای معماری روم باستان به شمار می‌رفت.

پلان این مجموعه به شکل بیضی به قطر‌های ۱۸۸ و ۱۵۶ متر زیر بنای آن حدود ۶ جریب می‌باشد ارتفاع آن تقریبا به اندازه یک ساختمان۱۵ طبقه می‌رسد(حدود۴۸متر) کف صحنه چوبی است و در زیر آن مجموعه‌ای از اتاقها و گذرگاهها برای عبور حیوانات وحشی و سایر تدارکات لازم جهت راه اندازی و اجرای نمایش قرار گرفته‌است. تعداد ۸۰ دیوار به عنوان تکیه گاه برای طاق‌های گنبدی شکل، گذرگاهها، پلکان و ردیف‌های صندلی، روی صحنه قرار گرفته‌است. لبه بیرونی طاق‌های متوالی باعث اتصال طبقات مختلف و پلکان بین آنها به یکدیگر شده‌است. نمای داخلی Coliseum از بالا سه ردیف طاق‌های گنبدی شکل رو در روی ستون‌ها و سر ستون‌ها قرار گرفته‌اند،

در ستون‌های طبقه اول سبک معماری دوریک ، در طبقه دوم سبک ایونیک ، و در طبقه سوم سبک قرنتی  که نزدیک به سبک کلاسیک یونان بود، به کار رفته‌است.این بنا به دلیل عبور و مرور آسان جمعیت به داخل و خارج میدان یکی از شاهکار‌های مهندسی است در بالای این سه طبقه اصلی، طبقه زیرشیروانی شامل ستون‌های مستطیل شکل سبک قرنتی قرار دارد، فضای بین ستون‌ها با ۴۰ عدد پنجره کوچک مستطیل شکل پر شده‌است.

در قسمت بالا، دیوارکوب‌ها و بندگاههایی وجود دارد که تیرک‌هایی را که سایه بان‌ها به آنها آویزان است، نگه داشته‌اند. در ساخت عمارت با دقت بسیاری از انواع ترکیبات ساختمانی استفاده شده، برای فونداسیون از بتون و برای ستون‌ها و طاق‌ها از سنگ آهک (تراورتن) استفاده شده، در ستون‌های به کار رفته برای دیوار دو طبقه زیرین، از نوعی سنگ متخلخل به نام توفا  استفاده شده‌است. برای طبقات فوقانی و اکثر طاق‌ها از آجر بتونی استفاده شده‌است.

محمد زمانی بازدید : 414 چهارشنبه 17 مهر 1392 نظرات (0)

معماری چیست؟

معماری در لغت به معنای علم بنائی و آباد سازی آمده و معمار به معنای بسیار عمارت کننده و کسی است که درآبادانی جهان می کوشد.

قدمت معماری به عنوان یک فن برای ایجاد سرپناه، به قدمت تاریخ بشر می رسد اما معماری امروزه در جهان ترکیبی از صنعت ساختمان سازی به علاوه هنر، فلسفه، جامعه شناسی، روان شناسی اجتماعی، اخلاقی، اقتصاد، جغرافیای طبیعی و انسانی، برنامه ریزی و توسعه اقتصادی و علوم طبیعی نظیر زیست شناسی و محیط زیست است.

معماری در دنیای كهن به‌عنوان حرفه‌ای مطرح بود كه از یك سو از فنی‌ترین حوزه‌های مربوط به علوم‌ ساختمانی تا هنری‌ترین مباحث مربوط به زیبایی‌شناسی، و از سوی دیگر از طراحی در مقیاس كوچك یك عنصر تأسیساتی مانند یك آب‌انبار یا پل كوچك یا اصطبل تا طراحی یك محله و یك شهر را دربر می‌گرفت و هر چند كه در هر یك از حوزه‌های فوق‌ افرادی صاحب‌نظر و حرفه‌ای‌تر بودند و سلسله‌مراتبی نیز بین معماران گوناگون وجود داشت، اما در مجموع همه فعالیت‌های فوق در حوزه معماری قرار داشت

معماری به عنوان اجتماعی‌ترین هنر بشری با فضای اطراف انسان مرتبط است.حضور فضا، بنا و شهر از گذشته تا امروز و در آینده،لحظه‌ای از زندگی اند.

موضوع معماری درباره فضاست. تعاریف مختلفی كه تاكنون از معماری ارائه شده است، اغلب به گونه‌ای بر اهمیت فضا در معماری تاكید می‌كنند، بطوری‌كه وجه مشترك بسیاری از این تعاریف، در تعریف معماری به عنوان فن سازماندهی فضا است. به عبارت دیگر موضوع اصلی معماری این است كه چگونه فضا را با استفاده از انواع مصالح های مختلف، به نحوی خلاق سازماندهی كنیم. از دیدگاه اگوست پره ، معماری هنر سازماندهی فضاست و این هنر از راه ساختمان بیان می‌شود. ادوارد میلر اپژوكوم (Edvard Miller Upjokom) نیز معماری را هنر ساختن و هدف كلی آن را محصور كردن فضا برای استفاده بشر تعریف می‌كند. به گفته لامونت مور (Lamont Moore) نیز معماری هنر محصور کردن فضا جهت استفاده بشر است.

محمد زمانی بازدید : 547 سه شنبه 16 مهر 1392 نظرات (0)

مسجـد جـامع یـزد با بلنـدترین منـاره جـهان

مسجد جامع یزد، بنایی تاریخی با بیش از 900 سال قدمت از زیباترین مساجد جامع کشور و یکی از شاهکارهای معماری و تاریخی ایران به شمار می رود. این مسجد در حدود 100 سال و در سه دوره تاریخی ساخته شده است. معماری این مسجد بسیار بزرگ به قدری منحصر به فرد و بی بدیل است که هر سال گردشگران بسیار زیادی از نقاط مختلف دنیا به قصد بازدید از شاهکار هنر معماری به ایران و استان یزد سفر می کنند. در بسیاری از کشورها مسجد جامع یزد به عنوان نمادی از این استان و حتی نمادی از کشور ایران مطرح است و این بنا در شمار نخستین بناهای عظیم و پرقدمت کشور به شمار می رود.

تعداد صفحات : 2

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    آیا از مطالب سایت راضی هستید؟
    سخنی با شما

    کاربران محترم:

    برای بهره مندی از تمامی مطالب، عضو شوید و همچنین برای تمامی مطالب به ادامه مطالب مراجعه کنید...

    تاریخ افتتاح سایت: 1392/06/07

    مدیر سایت: محمد زمانی


    موفق باشید - معماری 14

    Www.ARchitect14.iR

    صفحات رسمی

     

    کاربرانی که قصد عضویت در گروه معماری 14 در تلگرام را دارند به شماره زیر (از تلگرام) پیامک ارسال کنند:

    09385724554

    آمار سایت
  • کل مطالب : 130
  • کل نظرات : 90
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 1936
  • آی پی امروز : 68
  • آی پی دیروز : 158
  • بازدید امروز : 153
  • باردید دیروز : 947
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 3,387
  • بازدید ماه : 15,839
  • بازدید سال : 96,055
  • بازدید کلی : 534,666